Sistema de Garantia Juvenil INJUVE

 

Sistema de Garantia Juvenil INJUVE

El CIJ-Casal Jove de l'Ajuntament de Borriana ha estat seleccionat a través de l'INJUVE, com únic Centre d'Informació Juvenil de la província de Castelló, per participar en un projecte pilot que pretén afavorir l'accés de les persones joves al programa europeu de Garantia Juvenil, que facilita l'accés al mercat de treball.

Aquest programa està destinat a joves d'entre 16 i 29 anys que estiguin a l'atur o hagen acabat els seus estudis. L'objectiu és que puguen rebre una oferta d'ocupació, d'educació o de formació com a aprenents o en pràctiques. Es tracta així de que tinguen l'oportunitat de trobar una feina d'acord a la seua formació, o que adquireixin els coneixements, competències o experiència necessaris per augmentar les seues possibilitats de trobar feina en el futur.

Gràcies al projecte pilot esmentat, els joves de Borriana i província podran donar-se d'alta al Sistema de Juvenil al Casal Jove de Borriana. Així mateix, rebran l'assessorament que requereixin i l'ajuda necessària per omplir els qüestionaris corresponents.

http://www.empleo.gob.es/es/garantiajuvenil/home.html