Monitor/a de menjador escolar  Formació permanent per a monitors/es.

Reprenem el curs ONLINE 

INICI IMMINENT

Modalitat , ONLINE 30 hores,

Preu: 70 €

Resultat  Obtindràs els coneixements i actituds que t'habiliten per a atendre de manera correcta a un grup de xiquets/es en el seu temps de Menjar i Temps Lliure en l'àmbit escolar.

Destinataris: Monitors/as de Temps Lliure que vulguen especialitzar-se en l'atenció en l'entorn escolar | Monitors/es de Menjador Escolar en actiu que tenen interés per ampliar o actualitzar recursos | Persones que es formen per a treballar en aquest entorn laboral.

Requisits: Major de 16 anys. No és necessària titulació ni experiència prèvia.

Titulació: Certificat d'aptitud per a l'acompliment de la funció, en què es detallen les competències adquirides. *ACCENT Escola d'Animadors, censada en l'Institut Valencià de la Joventut i dins del pla de formació d'ACCENT Formació Docent. Vàlid en el currículum professional.

Inscripcions: ACCENT ANIMACIÓN (636 753 364 - Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.)   o Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.